©2015 Raasloem, alle rechten voorbehouden | Design by Luuc

Info.
Contact.
Voorwaarden.
Fotographie.
Luiertaarten.

Ik zal mezelf even voorstellen?

 

Mijn naam is Bianca en ik woon samen met mijn man en 4 kinderen in Heerhugowaard, nabij Alkmaar.

 

Toen ik voor het eerst moeder werd in 2001 kreeg ik ook een luiertaart als kado, deze heb ik nog steeds zo staan als toen ik hem gekregen heb ik vond dit toen hartstikke leuk. Sindsdien als wij op kraamvisite gaan
maak ik elke keer een ander luierkado, ze vinden het dan ook hartstikke leuk als ze het krijgen.

 

Ik vindt het leuk om te doen dus ik hoop op deze manier andere mensen te kunnen helpen zodat ze iets aparts kunnen geven.

 

Als u iets wilt weten of u heeft zelf een speciaal verzoek? U kunt altijd contact met mij opnemen via:

 

Mail: info@raaslo.nl

 

Mobiel: 0639239018

 

Like Raasloem op Facebook

 

 

Gebruikersvoorschrift

 

De klant erkent dat de door Raasloem geleverde producten niet zijn om mee te spelen (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Zorgt u er dan ook voor dat kleine kinderen er niet bij kunnen komen. De (met de hand gemaakte) producten kunnen uit elkaar worden gehaald en vormen een gevaar, bijvoorbeeld doordat kleine onderdelen kunnen worden ingeslikt. Het inpakfolie kan verstikking veroorzaken, dus zorgt u ervoor dat u dit op de juiste wijze weggooit. Verwijder alle tape, elastiekjes, linten, papier en andere items die gebruikt zijn ter decoratie of voor het aanmaken van de kado's.

 

Door producten aan te schaffen van Raasloem gaat de klant ermee akkoord dat Raasloem niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor problemen die door de producent worden veroorzaakt. Dit omvat alles, maar in het bijzonder verwondingen aan kleine kinderen.

 

Voor alle luierartikelen dient u extra aandacht te hebben voor paperclips en/of (kop)spelden.